Je bekijkt nu GWP Sevilla

GWP Sevilla

Groepsfoto SevillaSevilla: Oud-leerling versus laatstejaars studenten KA Zelzate!

Van maandag 9 mei tot vrijdag 13 mei mochten de laatstejaarsstudenten van het KA Zelzate naar Sevilla voor hun GWP. Gretel De Block was ook van de partij! Een oud-leerlinge van het KA Zelzate die daar woont en werkt.

Op maandag 9 mei werden we verwacht om 2u45 in Zaventem voor de eindejaarsreis naar Sevilla. Met kleine oogjes maar opgewekt en klaar voor een boeiende 5-daagse. Natuurlijk was dit geen vakantie om te luieren, het was er eentje van een mix van cultuur en natuur. Alle uitleg werd gegeven door de leerlingen zelf. Iedereen had een bezienswaardigheid gekregen om te bespreken. Mevrouw Geyssens zorgde samen met Gretel De Block voor de Spaanse vertalingen en extra informatie over de Spaanse cultuur.

Er stonden vele bezienswaardigheden op de planning: De Plaza de España (Maria Luisapark), Kathedraal, Giralda, Reales Alcázares, Universiteit, Torre del Oro, Plaza de Toros, Museum van schone kunsten, Basiliek van La Macarena en ….alles was buitengewoon prachtig.

Gretel had voor ons een bus gereserveerd voor een dagje Cádiz. Ook wel het kleine Havana genoemd en de stad van James Bond, waar “Die Another Day” werd opgenomen. Het was de bedoeling dat de leerlingen in de namiddag een duik konden nemen in de Atlantische Oceaan, maar de weergoden beslisten hier anders over.

Daarna was het spijtig genoeg weer tijd voor de terugreis naar Zelzate, maar we zijn ervan overtuigd dat het voor iedereen een onvergetelijk bezoek was. Het was een unieke ervaring die we nooit meer zullen vergeten!

We komen zeker nog eens terug dus ¡Hasta la vista Sevilla!

Bekijk de foto’s hier