Externe Opleiding Arcelor Mittal

Externe Opleiding Arcelor Mittal

In de week van 7 tot en met 11 januari konden de leerlingen van 7IO hun theoretische en praktische kennis uitbreiden door het volgen van een externe opleiding bij Arcelor Mittal. Daar konden Jordy, Jari, Emile en Brandon zich verder verdiepen in pneumatica, hydraulica, het uitlijnen van assen, lagers en de verschillende soorten dichtingen. Met veel enthousiasme hebben ze deze week gevolgd, 2 van deze leerlingen gaan er in maart ook een stage doen.

Nu is het uitkijken naar 25 januari, dan krijgen ze een test over de geziene leerstof en kunnen ze zichzelf bewijzen. Op die dag krijgen ze ook nog eens een rondleiding in en rond de productiesite van Arcelor en worden ze ondergedompeld in de wereld van staal. Succes mannen met jullie test! Hierbij vinden jullie alvast wat sfeerbeelden en filmpjes.

Sluit Menu