Je bekijkt nu Campus GO! Zelzate, Maldegem, Eeklo en Aalst op teambuilding voor Erasmus+ stage

Campus GO! Zelzate, Maldegem, Eeklo en Aalst op teambuilding voor Erasmus+ stage

Ook dit jaar gaan 27 leerlingen uit de richtingen 6 boekhouden-informatica, informaticabeheer, welzijnszorg, koeltechnische installaties en metaalbewerking op buitenlandse stage in de verbroederingsgemeenten Aubenas, Cesenatico en Schwarzenbek. Omdat het leerlingen zijn uit verschillende scholen die hetzelfde avontuur aangaan, werd op dinsdag 21 januari 2020 een teambuilding georganiseerd.
In de voormiddag kregen de stagiairs een uiteenzetting van Mediaraven over hoe ze moeten vloggen. De tips uit deze workshop nemen ze mee naar hun stage, waarvan ze verslag zullen uitbrengen via een vlog. In de namiddag verzorgde leerkracht, Ryan Lippens, een heleboel activiteiten waarbij de leerlingen elkaar nog beter leerden kennen.
Dat je met een goede talenkennis heel ver geraakt, weten we al heel lang op onze scholen én daarom sturen we onze stageleerlingen opnieuw naar het buitenland. Nu we weten dat de sfeer onderling ook al heel goed zit, kijken we al volop uit naar de effectieve stages in mei. Wordt vervolgd…