Je bekijkt nu Bezoek bibliotheek

Bezoek bibliotheek

De leerlingen Nederlands van mevrouw Van Heirweghe gingen op dinsdag 5 februari op bezoek in de bibliotheek van Zelzate. Die heeft immers een prachtige collectie boeken, strips, dvd’s, cd’s, magazines en spelletjes. De leerlingen van 3LW en 3WE gingen aan de hand van een interactief tabletspel op zoektocht doorheen de hele bibliotheek. Zo leerden ze heel wat bij over wat de bibliotheek precies te bieden heeft. Het werd een leuke ontdekkingstocht! Iedereen behaalde bij het oplossen van de vragen het maximum van de punten, maar het waren Seppe, Florian en Luca die het snelst waren. Hopelijk gaan alle leerlingen in de toekomst ook nog vaker langs in onze mooie bibliotheek, die trouwens binnenkort nóg mooier wordt gemaakt door de leerlingen houtbewerking van onze school.