Je bekijkt nu Teach in draaien

Teach in draaien

De leerlingen van 6WM gingen op vrijdag 26, maandag 29 en dinsdag 30 januari naar de VDAB voor de opleiding Teach In draaien. Sedert de wijziging, 3 schooljaren geleden, met het RTC waarbij de leerkracht zelf les moet geven, zijn er nog slechts 3 scholen in Oost-Vlaanderen die gebruik maken van de opleiding Teach In draaien (vroeger 45 !!!). Dankzij de bijscholing van hun vakleerkracht, konden de leerlingen zich uitleven met het maken van enkele werkstukken voor hun GIP op deze draaibanken. Deze ervaring was zeer leuk maar tevens ook vermoeiend, de leerlingen dienden zeer aandachtig hun werkstukken te programmeren gedurende 8 lesuren waarbij opperste concentratie vereist is om geen fouten te maken. De leerlingen waren zeer enthousiast en kijken met veel belangstelling uit naar een eventuele 4de of 5de dag. In bijlage enkele sfeerfoto’s.