Je bekijkt nu Multimedia

Multimedia

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Vakken

In deze lessenreeks neem ik je mee langs de 3 pijlers van multimedia:

  1. fotobewerking
  2. audio bewerking
  3. filmbewerking

 

Je leert de basistechnieken van de fotobewerking, zoals kleurenbeheer, lagen, filters en maskeren. Dit wordt gekoppeld aan een basis fotografie. Concepten zoals ISO, sluitertijd en diafragma worden ook toegelicht.

Het 2de semester richt zich vooral tot de filmbewerking. Je leert audio opnemen en bewerken, en ook video’s maken. Je leert werken met geavanceerde opname apparatuur. Je leert je filmmateriaal tot een project monteren, muziek en geluidseffecten toevoegen, enz.

Na het voltooien van deze cursus heb je een stevige basis die je later kan uitdiepen indien je dat wenst.