Je bekijkt nu Lesmarathon naar aanleiding van de Warmste Week

Lesmarathon naar aanleiding van de Warmste Week

De warmste LESMARATHONS op het KAZ!
Naar aanleiding van De Warmste Week 2017, een project dat georganiseerd wordt door de radiozender Studio Brussel ten voordele van een goed doel naar eigen keuze, organiseerden een aantal klasgroepen van de 3de graad van het KA Zelzate een lesmarathon van woensdag 22/11 tot donderdag 23/11. De leerlingen van 5EW/LW/WW volgden 24 uur lessen wetenschappen, deze van 5LMT/EMT-6LMT 24 uur taallessen en deze van 6LW/EW/WW 24 uur wiskundeles. In elke klasgroep werden er dus effectief 24 lesuren gegeven; een strak lesschema werd nauwkeurig opgevolgd.
De opbrengst gaat integraal naar een ‘Gambiaanse schoolproject’ opgericht door Tamara Van Herzeele en Ivo Claeijs uit Assenede. Het schooltje heeft nood aan buitenlandse steun voor educatief materiaal, renovatie van bestaande klaslokalen en uitbouw van nieuwe lokalen, aanpassing van toiletten, aanleg van een waterput