Uitstap 4des Antwerpen en Coca-Cola Wilrijk

Uitstap 4des Antwerpen en Coca-Cola Wilrijk

Een stralende lentedag, ideaal voor een stadswandeling met 4 aso en tso in Antwerpen. Eerst trokken we te voet door de voetgangerstunnel onder de Schelde door en toen stonden we al in het historisch centrum. Gebouwen zoals het stadhuis, de Carolus Borromeuskerk, het Rubenshuis, herinnerden ons aan de lessen geschiedenis. We leerden wat meer van Antwerpen kennen dan enkel de Meir en shoppingstraten. In de namiddag brachten we een bedrijfsbezoek aan Coca Cola in Wilrijk. Jammer dat men net een nieuwe machine installeerde en daardoor twee van de drie lijnen niet werkten. We zagen hoe plastic flessen van 1 liter gevuld werden met Coca Cola Zero. Wisten jullie trouwens dat er in België dagelijks 10,5 miljoen consumpties van de Coca Cola Company geconsumeerd worden? Coca Cola is trouwens nog veel meer dan enkel het gelijknamige drankje. Op het einde van het bezoek mochten wij uit hun uitgebreide gamma een flesje proeven.