Je bekijkt nu Bezoek kringloopwinkel

Bezoek kringloopwinkel

img_1449

Misschien ging u er zelf ook al eens langs, in de Kringwinkel in de Groenstraat in Zelzate, maar voor vele leerlingen was het bezoek achter de schermen een eerste kennismaking.
Op donderdag 13 oktober kregen we een beeld van hoe en waar alle materiaal binnengebracht wordt, gesorteerd en geprijsd. Het is onvoorstelbaar wat ze allemaal te koop aanbieden : meubels, kleding, huisgerief, elektrotoestellen, speelgoed, enz. Een ideale plaats om materiaal te zoeken om je kot in te richten, kledij voor een foute party te zoeken, enz. voor een redelijke prijs!
Achter de schermen zijn heel wat personeelsleden in de weer om alles weer bruikbaar en toonbaar te maken. Vaak zijn er ook thema-weken. De eerstkomende is kerst in de week van 23 november. Wil je een originele kerstboom, misschien vind je daar wel voor een veel lager budget wat je zoekt!