Je bekijkt nu Vlajo Ondernemers voor de Klas

Vlajo Ondernemers voor de Klas

We kregen vandaag bezoek van gastspreker Dirk Desmet, uitgaande van het project ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’. Dit project geeft meer dan 14.000 jongeren van zowel secundaire scholen, hogescholen en universiteiten in Vlaanderen de kans om kennis te maken met de bedrijfswereld. Dit aan de hand van een boeiende presentatie waarbij ze vragen kunnen stellen aan ervaren ondernemers en bedrijfsleiders.

De gastspreker die wij mochten ontvangen is de zaakvoerder van advieskantoor Servicemodel. Hij begeleidt en adviseert bedrijven die willen groeien door hun service te verbeteren. Dirk inspireerde de leerlingen om zelf hun carrière in handen te nemen, dit door levenslang te blijven leren en steeds zichzelf opnieuw uit te vinden. Zo werd hij: ingenieur, directeur, manager, zaakvoerder en ondernemer.

Een boeiende voormiddag met enkel positieve reacties! Bedankt Dirk. #vlajovibe #kazkijktverder