GWP 7BSO Stavelot

GWP 7BSO Stavelot

Op 6 mei vertrokken de leerlingen van het 7de samen voor de door henzelf georganiseerde GWP naar Stavelot.

Dag 1 Na een goed ontbijt, geocachen. In de middag veel lol op het water (wat minder voor Pauline die moeite had met uitstappen), de dag goed afgesloten met een gezamenlijke BBQ. Toch nog koud? In het chalet is een sauna aanwezig

Dag 2 stond een bezoek van Luik op het programma met zijn beroemde trappen. Twee leerlingen hebben het zelfs gewaagd in een wedstrijd omhoog te rennen. Met het leuke en ook ludieke stadsspel hebben de leerlingen zich goed vermaakt. Na die heftige was een bezoek aan het bier museum wel verdiend.

Dag 3 van de GWP van 7BSO met weer een vol programma. 8 mei, niet iedereen staat er bij stil: Bevrijdingsdag/ einde WO2. We begonnen de dag met een bezoek aan het December 44 museum. Het lukte niet om te ontsnappen in de Escape room van de abdij van Stavelot. Gezien de regen geen mountainbike tocht maar ‘lekker’ naar het chocolade museum. Na een avontuurlijke geocach in de bossen van Spa sloten we de dag af, het was al 21u, met pizza.

 

Sluit Menu