Je bekijkt nu Culturele zoektocht

Culturele zoektocht

Op dinsdag 18/12 stond in Gent een culturele zoektocht op de planning met de leerlingen van het 4de jaar basismechanica en hout. Aan de hand van een landkaart moesten de leerlingen in groepjes langs verschillende gebouwen of culturele locaties in Gent wandelen. De bedoeling was om te achterhalen welk gebouw er te vinden was aan de hand van een fotoreeks. Ook de naam van het gebouw moest gevonden worden. Om ook de kennis van het Engels wat bij te schaven, zat er zelfs een Engelse rebus bij over beroepen. Ook werden de hersenen van de leerlingen getest door een ware hersenkronkel in het Engels voor te schotelen. Op de projectweek af te sluiten en de feestperiode in te zetten brachten we een bezoek aan de kerstmarkt vooraleer huiswaarts te keren.

K. Stadius & L. van de Putte