Autoworld – oorlogsmuseum

december 13, 2018 tiki

Wij – de leerlingen van 5 & 6 Hout, 7 Bijzondere Schrijnwerkconstructies, 5 & 6 Werktuigmachines en 7 Industrieel Onderhoud – gingen op uitstap naar het Oorlogsmuseum en Autoworld. Het oorlogsmuseum bevat heel wat attributen uit verschillende oorlogen. Er was ook een tentoonstelling over 1914-1918: de Eerste Wereldoorlog. We kregen heel duidelijke en aanschouwelijke uitleg. We kregen zelfs de kans om de omgeving zelf te ontdekken. Een verdere rondleiding kregen we van onze leerkracht(en). Na de lunch zijn we naar Autoworld gegaan. Tal van antieke oldtimers stonden daar tentoongesteld. Ook de speciale sportwagens waren adembenemend. Twee verdiepingen vol wagens, auto’s en automobielen. Waren de banden niet lek geweest, hadden we wel een ritje willen maken. Ook enkele gemotoriseerde ‘fietsen’ stonden er te kijk … Het was een leerrijke en interessante dag!

5H, 6H, 7BS, 5WM, 6WM en 7IO