Uitstap Modemuseum

februari 23, 2017 tiki

De leerlingen van de interessegebieden "Artistiek Creatief" en "Creative Language Skills" gingen op uitstap naar Antwerpen. Na een bus- en treinreis met het openbaar vervoer, deden ze eerst een stadswandeling. Daarbij passeerden en bezochten ze het MAS (Museum Aan de Stroom). Ze gingen er tot op de 10de verdieping voor een panoramisch overzicht over de stad Antwerpen. Daarna was het tijd om de wandeling verder te zetten richting het ModeMuseum, waar de tentoonstelling "Rik Wouters en het huiselijk utopia" op het programma stond. De expo toonde werk van Rik Wouters samen met werk van hedendaagse kunstenaars en modeontwerpers. De leerlingen keken hun ogen uit en genoten zichtbaar bij het zien van alle draagbaren en minder draagbare modecreaties. We kijken alvast uit naar de creatieve verwerking van deze uitstap in de lessen van de interessegebieden!