Je bekijkt nu It’s RAK week!

It’s RAK week!

De leerlingen van de interessemodule Creative Language Skills bedachten een aantal RAKs om vandaag uit te voeren, naar aanleiding van RAK week (12-18 februari 2017). Wat is een RAK? Een Random Act of Kindness. Een spontane, willekeurige, vriendelijke daad dus. Je doet iets voor een andere persoon zonder er zelf voordeel uit te halen.

Stonden op het programma vandaag: de leerkrachten trakteren op chocolaatjes en mooie quotes, een complimentenmuur voor de leerlingen (waar ze een complimentje konden kiezen om mee naar huis te nemen), een (soms zelfs gepersonaliseerd) complimentje op alle leerlingenlockers en een carwash. Enkele leerkrachten hadden het geluk dat hun auto ‘random’ geselecteerd werd om gewassen te worden. Het spreekt voor zich: door al die kindness zagen we tijdens en na het 7de en 8ste lesuur alleen maar happiness!